Project Description

Трофеј Врачара 2018

ПЕРИОД РЕАЛИЗАЦИЈЕ: 07.08.2018. – 02.09.2018.

О Пројекту

Успешно је завршен трећи по реду хуманитарни турнир Трофеј Врачара одржан у Чубурском парку. Овогодишњи турнир  имао је мото: за Врачар без баријера а сав прикупљен новац биће усмерен за уградњу рампе за особе са инвалидитетом у згради у Милешевској 6.

Ове године бележи се највећи број учесника а на турниру су снаге одмериле 23 екипе. Најбољи међу њима, екипа Марвел коју чине Слободан Бајић, Небојша Килијан и Вукашин Бошковић, освојила је вредне награде и поклоне.

Хуманост ни ове године није мањкала Врачарцима па је тако кроз донације грађана и спонзора такмичења прикупљено око милион динара. Ова средства омогућиће да Бранисав Милојевић који је у инвалидским колицима, превазиђе баријеру у згради у којој станује.

,,Двадесет месеци живим изоловано и не могу да изађем из своје зграде и видим свет. Ова специјализована лифт рампа ће ми помоћи да успешно савладам 19 степеника који су ми до сада били готово несавладива препрека.“, каже Бранислав Милојевић и додаје да је неизмерно захвалан због оваквог вида помоћи и подршке.

Организатори турнира су Канцеларија за младе општине Врачар, Савез спортова Врачара и општина Врачар. Турнир су својим присуством подржали наши прослављени спортисти а награде најбољима поделио је Стефан Стојачић из екипе Лиман, актуелног светског шампиона у баскету.

Покровитељи и пријатељи овогодишњег турнира су: АМСС, Хама, Акредитационо тело Србије, Јубмес банка, Скијалишта Србије, Рај вода, Поликлинка Медиком, Спортски савез Београда, Кошаркашки савез Србије, Кошаркашки савез Београда, Чобанов одмор, Дом ученика средњих школа,  Дом ученика средње железничке школе, СРОЦ Врачар, Божидарац и ресторан Потпис.

Позитивна атмосфера уз велики број гледалаца и фер игра обележили су овогодишњи Трофеј Врачара који је по свим критеријумима био најуспешнији до сада.

Спреман си за разговор?

АКО ТИ ЈЕ ПОТРЕБНА ПОМОЋ ДА РЕАЛИЗУЈЕШ ИДЕЈУ

Контактирај нас