Омладинска конференција Златибор 2022

Канцеларија за младе ГО Врачар организовала је седму омладинску конференцију на Златибору. Овога пута, кроз другачију тематику и ток конференције, посветили смо се упознавању младих људи са нашим тимовима и пројектима.

Како знамо да је битно градити и неговати тимски дух, међуљудске односе и повезаност чланова наше канцеларије, ове године смо се одлучили за баш овај корак.

Први дан посвећен је грађењу тимске повезаности и упознавању старих чланова са новима, уз различите активности у планинском окружењу. Време нас је послужило и дало позитивну драж овом дружењу!
Другог дана одлучили смо се за упознавање из другог угла. Наши тим лидери и координатор канцеларије имали су прилику да се представе и да члановима, како старим тако и новим, прикажу чиме се њихови тимови баве, које су главне активности и пројекти. Сесија је одржана тако да су сви чланови могли да присуствују и чују понешто о сваком тиму, како би имали прилику да сагледају шта је њима најзанимљивије. Овим смо желели да свакоме пружимо прилику да научи и чује нешто ново о улогама сваког тима на различитим пројектима.

Млади су последњег дана били препуни утисака, како због тимова и изазова који чекају нашу канелрацију, тако и због нових познанстава. А ми… Радујемо се даљем раду и свему ономе што нас чека и што смо за вас припремили!

КЗМ је протекли викенд провео сјајне дане у Златиборској атмосфери

Шта смо то занимљиво припремили нашим младим Врачарцима?

Овога пута наш тим је одлучио да се посветимо team bonding-у и да се кроз различите активности и представљање тимова – на леп и занимљив начин упознамо!

Први сунчан дан искоришћен је за природу и неформално дружење, који су сви млади искористили да се међусобно упознају. Други дан посвећен је сесији где су наши тим лидери и имали прилику да преставе активности својих тимова и све наше пројекте, као и планове које имамо за наредни период, док су чланови имали прилику да присуствују свим сесијама и упознају КЗМ из свих углова.

Повучени сјајним искуством и утисцима, овакво дружење ће постати редовна активност у нашој канцеларији, јер – најважније је одржавати тимски дух, здраву атмосферу и све чланове задовољним, зар не?

#kzm #kancelarijazamlade #kzmvracar #govracar #vracar #mladi #team #timskiduh #teambonding #teambuilding #youth

Школа страних језика 2023

November 14th, 2023|Vesti|

Бесплатна школа страних језика!!! ПЕРИОД РЕАЛИЗАЦИЈЕ: 01.12.2023. – 01.02.2024. Канцеларија за младе општине Врачар организује курсеве шпанског језика за почетни ниво и пословног енглеског . Сви млади узраста [...]

Е-Управа Младима

November 12th, 2023|Vesti|

Е-Управа Младима Живимо у времену дигиталне трансформације које нам олакшава и комуникацију са државним органима уз једноставније и лакше завршавање многих бирократских послова. Пријавите се на пројекат Е-управа младима [...]

  • Свет креативног предузетништва

Свет креативног предузетништва

August 22nd, 2023|Vesti|

Свет креативног предузетништва Искористи шансу: Пријави се на академију будућности Имамо задовољство да вас позовемо да се прикључите првој фази пројекта "Свет креативног предузетништва", где ћете имати прилику да [...]

  • Trofej Vračara 2023

Tрофеј Врачара 2023

August 22nd, 2023|Vesti|

Tрофеј Врачара 2023 Канцеларија за младе ГО Врачар и ГО Врачар организују седми по реду хуманитарни турнир ,,Трофеј Врачара“.  Турнир ће бити одржан у недељу 9. септембра са [...]

Моје каријерно путовање

February 1st, 2023|Vesti|

МОЈЕ КАРИЈЕРНО ПУТОВАЊЕ   Програмом Моје каријерно путовање – који је настао на темељима Каријерног вођења и саветовања(КВИС) упућујемо младе завршних година гимназија и средњих школа на Врачару на [...]