Свет креативног предузетништва

Искористи шансу: Пријави се на академију будућности

Имамо задовољство да вас позовемо да се прикључите првој фази пројекта “Свет креативног предузетништва”, где ћете имати прилику да стекнете нова знања из подручја која обухватају нове дигиталне хоризонте. Ова јединствена обука осмишљена је како би вам омогућила да се упознате са основним знањима о покретању бизниса и најновијим програмима које је држава издвојила за младе.

О чему се ради?

“Академија будућности” је шанса за упознавање са најновијим дигиталним платформама, вежбање друштвених вештина и стицање нових знања. Кроз разноврсне формате предавања, тренинга, радионица и панел дискусија са стручњацима, обучаваћемо вас за рад на новим дигиталним фронтовима.

О чему ћете учити?

Аудио визуелне уметности: Изражавање кроз аудио и визуелне формате постало је неизоставни део дигиталне сцене. Научите како да креирате уметничке изражаје који ће оставити траг.

Е-Србија: Упознајте могућности које нуди е-управа и дигитални сервиси. Сазнајте како да најбрже и наједноставније обављате административне послове.

Стратегија дигиталних комуникација: Стекните вештине уређивања и пласмана садржаја на друштвеним мрежама и вебу. Научите како да ваш глас допре до широке публике.

Напредна cloud решења: Откријте свет облачних технологија и научите како да учините ваше пословање ефикаснијим и флексибилнијим.

Вештачка интелигенција и AI платформе: Упознајте се са најновијим технолошким трендовима. Сазнајте како вештачка интелигенција мења свет и како можете да је искористите за своје потребе.

Фестивал креативних индустрија: Вештачка интелигенција и свет који она доноси
Пројекат “свет креативног предузетништва” наставља успешну традицију Фестивала креативних индустрија на Врачару. Овогодишњи фестивал фокусира се на тему “Вештачка интелигенција и свет који она доноси”. Очекујте узбудљиве дискусије, инспиративне госте и могућност да дубоко зароните у свет технологије.
Придружите нам се на Академији будућности и буђењу нових дигиталних могућности. Ова прва фаза пројекта нуди јединствене приступе и погледе на дигитални свет, омогућавајући вам да постанете активни играчи на сцени дигиталних иновација.

Како се пријавити?

Захтевамо само вашу жељу да научите и ентузијазам за дигиталну будућност. Пријавите се путем нашег сајта и прикључите се првој фази пројекта ,,Академија будућности“
Пријаве су отворене до 25. септембра
Број места је ограничен
Пројекат финансира министарство туризма и омладине републике србије

Након тренинга и едукација биће организована панел дискусија “Изазови и шансе мета универзума” која ће окупити успешне младе пословне људе који ће са полазницима поделити своја искуства у раду на предузетничким пројектима у креативним индустријама.

У другој фази организоваћемо Фестивал креативних индустрија на Врачару који ће бити место за конекције и представљање идеја, биће постављена НФТ изложба, организован концерт уз још много других садржаја. Фестивал ће се одржати од 18. до 20, новембра.

Последња фаза подразумева да полазници могу користити нови coworking простор у оквиру КЗМ ГО Врачар које ће бити опремљен савременим рачунарима и графичким таблама. На тај начин стварамо ново креативно место на Врачару.

На пројекат ће бити примљено 40 полазника поштујући родну равноправност и једнаку заступљеност незапослених и студената.
Учешће на пројекту је бесплатно.

Пројекат финансира Министарство туризма и омладине Републике Србије.

  • Свет креативног предузетништва

Свет креативног предузетништва

August 22nd, 2023|Vesti|

Свет креативног предузетништва Искористи шансу: Пријави се на академију будућности Имамо задовољство да вас позовемо да се прикључите првој фази пројекта "Свет креативног предузетништва", где ћете имати прилику [...]

  • Trofej Vračara 2023

Tрофеј Врачара 2023

August 22nd, 2023|Vesti|

Tрофеј Врачара 2023 Канцеларија за младе ГО Врачар и ГО Врачар организују седми по реду хуманитарни турнир ,,Трофеј Врачара“.  Турнир ће бити одржан у недељу 9. септембра са [...]

  • Institut za tehnike komunikacije

Masterclass Јавног наступа 2023

April 9th, 2023|Vesti|

Masterclass ЈАВНОГ НАСТУПА И КОМУНИКАЦИЈЕ   Канцеларија за младе организује бесплатну школу јавног наступа и говорништва коју могу похађати млади од 15 до 30 година са Врачара. Кроз низ [...]

Моје каријерно путовање

February 1st, 2023|Vesti|

МОЈЕ КАРИЈЕРНО ПУТОВАЊЕ   Програмом Моје каријерно путовање – који је настао на темељима Каријерног вођења и саветовања(КВИС) упућујемо младе завршних година гимназија и средњих школа на Врачару на [...]

Агенда за суботу, 19. новембра – Фестивал креативних индустрија

November 15th, 2022|Vesti|

Агенда за суботу, 19. новембра - Фестивал креативних индустрија   Видимо се ове суботе, 19. новембра од 11х на Фестивалу креативних индустрија. Имаћете прилику да научите да направите [...]