Project Description

Стекни пословне вештине и покрени свој бизнис

ПЕРИОД РЕАЛИЗАЦИЈЕ: 01.09.2018. – 31.01.2019.

О Пројекту

У оквиру организације пројекта Стекни пословне вештине и покрени свој бизнис предвиђена је професионална едукација предавача са искуством ради подстицања предузетничког духа младих. Пројекат ће се организовати у просторијама Омладинског клуба Канцеларије за младе Општине Врачар. Након завршетка едукације, полазници ће бити оспособљени на покретање сопственог бизниса и даљег развоја својих идеја. Учесницима су обезбеђени сертификати.

Пријави се

У просторијама Канцеларије за младе  ГО Врачар свечано обележен почетак реализације пројекта „ Стекни пословне вештине и покрени свој бизнис“.

Овај пројекат намењен је младим незапосленим лицима и студентима који желе да унапреде своје знање и стекну нове вештине неопходне за покретање сопственог бизниса.

Полазници ће бити подељени у две групе и похађати наставу до краја ове календарске године. Предавања и радионице одржаваће се у просторијама КЗМ Врачар.

У оквиру организације пројекта „Стекни пословне вештине и покрени свој бизнис“ едукацију ће кроз креативне радионице држати искусни  предавачи: проф. др Александра Тошовић Стевановић, проф. др Владимир Ристановић и доц. др Слађана Вујичић, након којих ће полазници бити оспособљени за развој и започињање сопственог бизниса. Након звршене обуке, учесницима су обезбеђени сертификати.

Данашњем догађају су присуствовали и председник ГО Врачар проф. др Милан  Недељковић и руководство општине.

Пројекат се спроводи у сарадњи са Министарством омладине и спорта и Центром за одговорно понашање друштвене заједнице.

И овим пројектом КЗМ Врачар се позиционира као централна институција у неформалном образовању младих  и важно место за стицње нових знања и вештина. Наши програми су бесплатни за све младе са Врачара.

Спреман си за разговор?

АКО ТИ ЈЕ ПОТРЕБНА ПОМОЋ ДА РЕАЛИЗУЈЕШ ИДЕЈУ

Контактирај нас